Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Idén már ötödik alkalommal hozza el Magyarországra a The Color Run szervezői csapata azt futófesztivált, melyen bárki részt vehet. Azt a vidám 5 km-t, amit bárki lefuthat.

Egy Travis Snyder nevű fickó rendezte meg először Amerikában a The Color Run futást hét éve, ami azóta akkorát ment, hogy a résztvevők száma 2018-ban már meghaladta az évi 7 millió főt.

és bizony itthon is egyre többen vágnak bele a színes öt kilométerbe. Ez a futóverseny nagyban különbözik az összes többitől, a Hero Touron nem időre megtett kilométerek számítanak, hanem a közös élmény, egy valódi közösségi program:

egy fesztivál, ahol a színeké a főszerep.

A résztvevők legalább fele életében először futja le a távot, de akad olyan is, akinek ez meg sem kottyan. Ami biztos, hogy az eseményen használt természetes, elfogyasztható összetevőkből álló színes poroknak is köszönhetően színes élményekkel térhet haza mindenki, láthatóan is.

Az idei futás május 25-én délelőtt 11-kor rajtol az ELTE lágymányosi Campusától. Amennyiben részt akarsz venni ezen bulin, regelt a thecolorrun.hu-ra! A részletekről informálódni és hangolódni pedig ITT tudtok.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.