Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A jelenlegi Liverpool gyakorlatilag egy tökéletes csapat, egyszerűen megfoghatatlanok a vörösök. Mostanában nem is aktivizálta magát a klub a transzferidőszakban. Egy kiszemeltje azonban van Kloppnak.

A télen eddig csak a japán Takumi Minamino érkezett Liverpoolba, a támadót leginkább a keretbővítés miatt vették a Red Bull Salzburgtól, így többet tud pihenni Mané, Firmino és Szalah is. Rajta kívül a védekező középpályás posztra néznek még játékost, de Klopp leginkább a kedvencét akarja megszerezni:

A fiatal német játékos magassága (189 cm) ellenére elképesztően technikás, úgy ér a labdához, mint kevesek, nem véletlenül az egyik legértékesebb 21 év alatti játékos a világon. Hétszeres felnőtt válogatott is, sőt gólja is van már.

A Mundo Deportivo és a Guardian is arról ír, hogy Klopp kiadta: pénz nem számít, kell neki a honfitársa, rövid távon Adam Lallana pótlása lenne a feladata, de később a jövő Pooljának az alapja lenne. Ez az összeg pedig felülről súrolná a 100 millió eurót, ami pedig bőven átigazolási rekord lenne Liverpoolban. Virgil van Dijkért fizettek eddig a legtöbbet, 85 millió eurót.

Nem lesz könnyű megszerezni, mert a Bayern minden német tehetséget elszipkáz:

Ők valószínűleg a legnagyobb klub Németországban, és sok játékos nagyon sikeres lett már fiatalon azzal, hogy odament – mondta Havertz a madridi Marcának. Ezért kapcsolatba léptem a Bayernnel, de meglátjuk, mit hoz a jövő. Vannak olyan játékosok, akik szeretnének a családjuk közelében maradni, míg mások azt mondják: szeretném kipróbálni magam külföldön. Ami egyértelmű: ha Németországban csillag akarok lenni, akkor nem ártok magamnak azzal, ha a Bayernbe megyek.”

(Fotó: Christian Kaspar-Bartke/Bongarts/Getty Images)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.