Kassai Viktor az Orosz Labdarúgó-szövetségben helyezkedett el

Nem olyan rég még a világ egyik legjobb játékvezetője volt, ám kisebb meglepetésre visszavonult a bíráskodástól a legjobb magyar fociban tevékenykedő ember.

Az orosz állami TASZSZ hírügynökség az orosz szövetség sajtóosztályának közlésére hivatkozva csütörtök délután írta meg, hogy

Kassai a korábban távozó Alekszandr Jegorov helyét vette át az orosz játékvezetőknél, de nemcsak ő érkezett magyarként: korábbi asszisztense, Ring György az ellenőri testületben kapott szerepet.

Alekszandr Gyukov, az orosz szövetség elnöke büszkén mutatta be a korábbi világklasszis játékvezetőt:

„Kassai Viktor a világ egyik legismertebb és legtekintélyesebb játékvezetője. Biztos vagyok benne, hogy képes lesz átadni játékvezetőinknek a legújabb felkészülési módszereket, megismerteti őket a legfrissebb nemzetközi trendekkel.”

Kassai is nyilatkozott:

„Szeretném megköszönni az orosz szövetség vezetőinek, hogy felkértek erre a felelősségteljes posztra. Nemrégiben fejeztem be a bíráskodást, és ez a megbízatás rendkívül érdekes kihívásnak ígérkezik. Biztos vagyok abban, hogy közös munkánk eredményeképpen sikerül új alapokra helyeznünk az oroszországi bíráskodást. Februárban, az edzőtáborozás során találkozom az orosz játékvezetőkkel, és megkezdjük új stratégiánk kialakítását.”

(Fotó: Getty Images)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon