Kassait már a horvátok sem kedvelik
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

"Kassai lemészárolta Horvátországot."

A Fradi, Olaszország, a Bayern és Lipták után beállt a Kassait utálók sorába Horvátország is. Többen is vannak, ez csak egy év termése.

Történt ugyanis, hogy a vb-selejtezők I-csoportjának rangadóján a horvátok Törökországban játszottak, és bizony ez a meccs a vébérészvételről dönt. Kassai Viktor vezette, és a déli szomszédaink szerint erősen belenyúlt a meccsbe ezzel az elmaradt ítélettel:

A 9. percben a FIFA-t erősen bíráló Luka Modric adott be, ám Burak Yilmaz tisztázni tudott Domagoj Vida elől, azonban jól látszik, hogy kézzel. Lehet mondani, hogy nem volt szándékos (annak tűnt), de azt nem, hogy természetes testhelyzetben lett volna a keze. Itt bizony elmaradt egy tizenegyes.

Drasztikus károkat szenvedtünk. Szándékos kezezésről beszélünk, de ami még rosszabb, nyilvánvaló gólhelyzetben történt a szabálytalanság, ezért a tizenegyes mellett piros lap is járt volna. Ezt ráadásul a partjelzőnek is látnia kellett” – nyilatkozta felháborodva a horvátok korábbi játékvezetője, Mateo Besuan. Abban abszolút igaza van, hogy ha Kassainak nem is, de az asszisztensnek ezt látnia kellett volna.

A horvát lapok sem kímélik a magyar játékvezetőt, a net.hr a 'törökök játékvezetői hátszelet kaptak' címmel jött elő, a sportarena.hr pedig azt írja, hogy 'Kassai lemészárolta Horvátországot'.

Ezzel a vereséggel Izland utolérte a horvátokat, de a negyedik Ukrajna is csak két pontra van.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.