Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egyre több jel utal arra, hogy Philippe Coutinho és Ousmane Dembélé is Barcelonában köt ki. És nem vagy, hanem is. Mindkettő.

Jürgen Klopp karakán, őszinte ember, aki nem mismásol, ő megmondta már pár hete is, hogy Coutinho nem eladó, nem kell a pénz, csapatot akar építeni, sikereket akar elérni. De azóta is Angliába járnak a Barcelona vezetői, és folyamatosan alkudoznak, miközben Cou plakátjait veszik le a hivatalos Pool-boltban, a brazil írásban kérte a vezetést, hogy engedjék el, azok után, hogy kijött egy kommüniké tőlük, hogy senki sehova.

És közben Coutinho hátsérülés miatt nem játszott a Watford ellen, és a mai BL-meccsen sem fog. Épp most, épp egy hátsérülés, amiről ember meg nem mondja, hogy tényleg létezik-e.

És most már Klopp is engedékenyebbnek tűnik, az üzleti részt pedzegette és a vezetőségre tolta a felelősséget.

„Így történt a Dortmundnál is, Hans-Joachim Watzke vezérigazgatóval. Önök szerint azt mondtam, hogy ’adjuk el Nuri Sahint a Real Madridnak olyan gyorsan, amennyire csak lehetséges?’ Nem az én döntésem volt. A játékosnak szerződése volt, mégis megegyeztek. Teljesen őszintén mondom, hogy én 100%, hogy nem kérek olyan dolgokat, amiket nem kaphatok meg, tiszteletben tartom a játékszabályokat.”

Szóval, ha elég pénzt ajánl a Barcelona, akkor nincs olyan, hogy semmiképp sem megy. Liverpoolban nincs, Párizsban van.

„Nem az a fontos, hogy én mit gondolok. Augusztus 31-től biztosan számolhatok a játékossal, vagy már korábban, ha a háttérben rendeződnek a dolgok. Mást nem tudok mondani. Említettem már, hogy vannak főnökeim, ugye? Sok van belőlük, köztük a feleségem is. Ezzel együtt tudok élni, nincs vele probléma. A lényeg, hogy ők rajta vannak az ügyön.”

Eközben Dortmundban megnyújtották Ousmane Dembélé csapaton belüli eltiltását, csak külön edzhet, ami nem annak a jele, hogy marad. De legalább már megtalálták. A francia is menne, akárcsak a brazil irányító, mindketten a Barcában akarnak játszani, márpedig ennek megegyezés lehet a vége. Csak sokba fog fájni a katalánoknak.

(Fotó: AFP)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.