Közpénzen tették fel minden idők leghülyébb sportkérdését
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az MTV közvetíti a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokságot, nagyon helyesen, hiszen ez tényleg közérdekű. A nyitómeccsünkön sajnos nem tudtuk legyőzni Oroszországot, ám még az iksznél is jobban fájt a meccs utáni interjú a szövetségi kapitánnyal.

Semmilyen bizonyító erejű videót nem tudok most bemutatni (válaszolós van, de az sem M1-es), így kénytelen vagy elhinni, hogy ez valóban megtörtént, bár nem lesz könnyű. Mondjuk abban biztos vagyok, hogy rajtam kívül még elég sokan hallhatták a valaha feltett hülye kérdések Európa-, vagy talán világbajnokát az M1 riporterétől:

Ez az Oroszország elleni 29–29-es döntetlen után hangzott el, szóval nem húztuk ki 1–0-val a végéig. Persze Németh András kapitány annál sokkal rutinosabb, minthogy teljesen értelmetlen kérdésekre válaszoljon, ignorálta is.

A lányok nagyon szépen küzdöttek, próbáltak mindent szépen megcsinálni, viszont nagyon rosszul értelmeztük a kezdést, és abból nehezen jöttünk ki és nehezen jöttünk vissza. De igazából nem ez döntött, hanem a játékvezetői felfogás..."

Interjú témában a legkínosabbat a Sport TV mutatta be, amikor Mourinhóval beszélgettek a Fradi-pálya nyitómeccse után, azt nem lehet alulmúlni, de ekkora hülyeséget még Fazekas Erzsébet sem kérdezett, ő csak kellemetlen volt a tolmáccsal együtt.

(Fotó: Europress/AFP)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.