Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Rendkívüli igazgatósági ülést hívott össze Bartoneu elnök a social media-botrány kirobbanása után, de ebben belebukhat.

Megírtuk, hogy Josep Maria Bartomeu egy céget azzal bízott meg, hogy az ő munkáját, tevékenységét dicsőítse a közösségi médiában, az ellenlábasait meg mocskolja.

Ezzel a kínos történettel több vezetőségi tag sem tudott azonosulni, így összerántottak egy rendkívüli ülés péntek délutánra. A Mundo Deportivo pedig máris közölt néhány fontos információ. Az biztos, hogy zaklatott volt a hangulat, harapni lehetett a feszültséget a teremben.

A Mundo úgy tudja, hogy leginkább Jordi Cardoner első és Emíli Rousaud negyedik alelnök követelte az elnök távozását és előrehozott elnökválasztás megtartását 2020. júniusban.

BarçaTimes on Twitter

📻 | Several Barça board members are pressuring Bartomeu to resign and for elections to take place this summer 🔶 The two vice presidents have asked Barça executives to force Bartomeu's resignation

A legfrissebb infók alapján jövő

hét közepén újabb elnökségi ülés tartanak, annak viszont már csak egyetlen témája lesz: az előrehozott választás konkrét időpontja.

Ezek szerint meggyújtották a kanócot Barcelonában, ez a sztori robbanthatja az elnökséget, amivel egyébként gyakorlatilag senki sem elégedett.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.