A PSG sportigazgatója, Leonardo a francia médiában beszélt a Real Madrid ajánlatáról Kylian Mbappéért, elmondta, miért nem fogadták el, és mit gondol a francia támadó jövőjéről.

A Real Madrid az átigazolási időszak hajrájában megpróbálta megszerezte Kylian Mbappét a Paris Saint-Germaintől, de fővárosiak visszadobták a spanyolok 160 millió eurós ajánlatát. Erről és a játékos jövőjéről beszélt a PSG sportigazgatója, Leonardo.

„Nem voltunk elégedettek a Real Madrid viselkedésével. Egy átigazolási ajánlat megtétele a transzferszezon utolsó hetében a világ egyik legjobb játékosáért olyan helyzetet idézett elő számunkra, amivel nem voltunk elégedettek. Egyértelmű volt számunkra a helyzet, az ajánlat túl alacsony volt, elmaradt attól az összegtől, amit Mbappéért fizettünk. Az a bizonyos utolsó ajánlat, amiről a Madridnál beszéltek soha nem érkezett meg.

Nem látom, hogy Kylian elhagyná a PSG-t, a klubnál senki sem gondolkodik olyan jövőben, aminek nem része ő. Mbappé a különbséget jelenti a felszínesség és a mélyebb kapcsolatok között. Az ő kapcsolata a klubbal mély.  Sok mindent képvisel, és nem csak azért, mert francia és a világ egyik legjobb játékosa, hanem mert a személyisége is olyan, amit szeretünk”

nyilatkozta Leonardo.

Mbappé szerződése 2022 nyarán jár le a PSG-vel, ez azt jelenti, hogy már télen szabadon tárgyalhat minden klubbal, és ha nem hosszabbít, akkor nyáron ingyen igazolhat bárhova.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A holland kézilabdahős a munkából repült megnyerni az Eb-meccset, de azért a laptopot is hozta Pestre