L'Équipe szerint amennyiben eladja Kylian Mbappét a Paris Saint-Germain, akkor a francia klub megfontolja Robert Lewandowski megszerzésének lehetőségét.

A napokban írta meg az ESPN, hogy az idei két BL-döntős, a Manchester City és a Chelsea is leigazolná Robert Lewandowskit, amennyiben úgy dönt, hogy eligazol a Bayern Münchentől.

L'Équipe most pedig bedobta a PSG nevét is a lengyellel kapcsolatosan. A PSG-nek két kiemelt projektje van/volt, ebből Neymar hosszabbítását már letudta a francia klub, Kylian Mbappé jövője viszont továbbra is kérdéses. Néha megjelenik egy-egy tweet, nyilatkozat arról, hogy tárgyal a játékos és a klub, de konkrétumok egyelőre nincsenek. Mbappé szerződése jövő nyáron lejár, és ha nem akar hosszabbítani, akkor nyáron el kell adnia a PSG-nek – a Real Madrid lehet Mbappé következő csapata.

Ha ez megtörténik, akkor a L'Équipe szerint Robert Lewandowski megszerzése képbe kerülhet a Párizsnál. Állítólag a játékos sem zárkózna el egy esetleges PSG-be való igazolástól, ha úgy dönt, hogy nem marad Münchenben.

A 32 éves Lewandowski piaci értéke 60 millió euró, 2023-ig köti szerződés a Bayernhez, az ESPN szerint 60 millió euró körüli összegért már megfontolná a bajor csapat, hogy elengedni a csatárt.

Aki tegnap beállította Gerd Müller rekordját:

(via; Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
26 évesen hajléktalan volt, ma ő a legfélelmetesebb bunyós – A Predator sztorija