Fabrizio Romano szerint a Liverpool hamarosan hivatalos ajánlatot fog tenni a Porto kolumbiai szélsőjéért, Luís Diazért.

A 24 éves szélső, akinek a kolumbiai Cristiano Ronaldo a beceneve az elmúlt nagyjából egy évben vált ismertté, és rögtön több angol csapat kinézte magának. A Tottenham már ajánlatot is tett, de azt a Porto visszautasította, most pedig a Liverpoolon a sor.

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano szerint a Pool hamarosan hivatalos ajánlatot fog tenni Diazért. A Porto 40 millió eurót rögtön megkapna, és a különböző bónuszokkal akár 65 millió euró is beérkezhet végül a portugál csapat számlájára. Közben a játékos ügynöke és a Liverpool már Diaz fizetéséről tárgyal.

Diaz eredetileg balszélső, de a jobb oldalon is tud játszani, a mostani idényben a portugál ligában 14 gólja és öt gólpassza van, a Bajnokok Ligájában kétszer talált be. Gyors, jól cselező játékos, aki a kapura is veszélyes, és mindig benne van a focijában egy-egy villanás, látványos elem. A Porto az első európai klubja, korábban Kolumbiában futballozott. Az idei szezonjában jött el az igazi áttörés számára, az idény felénél már több gólja van, mint az előző két szezonban összesen.

Ilyen trükköket tud:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Hihetetlen fordítással lett bajnok a Manchester City
Nem könnyű elkezdeni a futást, de most Nyári Dia is segít benne