Marco Rossi izgalmas részleteket árult el Szoboszlai klubváltásáról
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A szövetségi kapitány jelentette be Szalai átigazolását is, szóval Rossi elég komolyan belefolyik a transzferügyekbe is.

Marco Rossi időben szólt, hogy Szalai Ádám a Mainzhoz igazol, most pedig a interdipendenza.net nevű olasz oldalnak nyilatkozott, melyben Szoboszlai Dominik klubváltásáról konkrétumokat mondott – szemlézte a Csakfoci.

„Az esetleges ajánlatok részleteibe soha nem mentünk bele együtt, de azt tudom, hogy nagyon komoly az érdeklődés iránta Olaszországból.

Véleményem szerint is ideális lehetne a számára az olasz bajnokság, amely egyike a világ legerősebb ligáinak, lehetőség van a fejlődésre, sőt, itt fel is gyorsulhatna az Szoboszlai esetében.”

Azt is elmondta, hogy Szoboszlai támadó középpályásként, a csatár mögött, de akár mindkét szélről is képes remek teljesítményre. Csak olyan csapatban tudja elképzelni, amely nagy célokért küzd, és nemzetközileg is komoly mérkőzései vannak. Ilyen lehet akár a két római vagy a két milánói klub akár. Tudja, hogy a Juventus is érdeklődött iránta, de abból akkor nem lett semmi. Talán nem is lesz.

A következő két átigazolási időszakban eldől Szoboszlai sorsa, azt is el tudom képzelni, hogy akár már januárban klubot vált. Örülnék persze, ha a Serie A-t választaná, de talán a Bundesliga is remek lehetőség lenne a számára.”

Taktikailag kell még fejlődnie Rossi szerint, ebben a két ligában pedig erre lenne lehetősége.

Szoboszlai menedzsere korábban:

(Fotó: MTI)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.