Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem tudjuk, hogy lehetett volna ezt még megalázóbban megoldani.

A New York Islanders–Colorado Avalanche meccset játszottak hétfő hajnalban az NHL-ben, ami ugye az egyik major sportág az USA-ban – ezek a ligák pedig arról híresek, hogy piaci kofaként árulják a játékosokat, néha tényleg zsák krumpliként kezelve őket, magasról leszarva, mit akar vagy nem akar a sportoló. Sőt nem is tudnak róla, mi zajlik.

Matt Duchene is belenézett ebbe, de a lehető legcsúnyábban, ugyanis a meccs első harmadának 10. percében lecsúszkált a jégről, majd csendben, feltűnés nélkül besétált az öltözőbe, majd soha többet nem tért vissza. Sokáig senki sem tudta, mi történt, ám azóta kiderült, hogy semmi extra, csak elcserélték. Meccs közben.

A csomagját addigra összepakolták és az öltöző elé tették.

Duchene pedig nem akárki ám – igaz, ezt senkivel sem lehetne megtenni –, egy legenda Denverben: 2009 óta játszott a Coloradóban, eddig csak ott, 586 meccsen 428 pontot szerzett (178 gól, 250 gólpassz) az Avalanche mezében, Kanadával pedig olimpiát, vb-t és világkupát is nyert.

De van még egy kisebb csavar a sztoriban, mivel a center épp ahhoz az Ottawa Senatorshoz lett elpasszolva, amellyel a Colorado a következő két meccsét játssza.

Ebből még lehet egy amcsi film néhány év múlva.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.