Másodszor is hivatalos a Floyd Mayweather–Logan Paul bokszmeccs.

Minden idők egyik legjobb bokszolója, a veretlen Floyd Mayweather már évek óta visszavonult, de néha azért visszatér, hogy keressen néhány százmillió dollárt. Ezt tette Conor McGregor ellen is, majd egy japán kick-bokszolót ütött ki, most pedig a YouTube-sztár Logan Paul ellen fog ringbe lépni.

A nulla sportértékkel bíró meccset korábban már egyszer bejelentették, de aztán halasztották, most viszont ismét hivatalos, az új dátum június 5.

Logan Paul korábban kétszer bokszolt, a szintén youtuber KSI ellen, egyszer nyert, egyszer döntetlenre hozták ki a meccset. Testvére, Jake Paul szintén bokszkarrierje kezdett, pár hónapja a korábbi NBA-játékos Nate Robinsont ütötte ki, nemrég pedig a korábbi kétszeres MMA-világbajnokot, Ben Askrent KO-zta az első menetben.

A Ben Askren–Jake Paul meccs utóbbi elmondása szerint 65 millió dollárt generált, a Floyd Mayweather–Logan Paul meg valószínűleg még több pénzt fog hozni a két bokszolónak és youtubernek.

A meccs egyik érdekessége egyébként az lesz, hogy Mayweather nagyjából húsz kilóval lesz könnyebb és 15 centivel alacsonyabb, mint Logan Paul.

És ezt olvastad már?
Ha van tökéletes középkezdés fociban, akkor ez az