Vegyük elő a popcornt, szórakoztató szezon elé nézünk.

A világsztárokkal csordultig pakolt PSG kínos meccset játszott hétvégén Rennes-ben (0–2), de a bruges-i meccsére sem lehet büszke (1–1). Ezek a döccenők kellemetlenek egy olyan csapattól, ahol Messi, Neymar és Mbappé alkotja a csatársort, és 1 milliárd eurót ér a kerete.

De nem elég a rennes-i vereség, most még Kylian Mbappé is olajat öntött a tűzre.

„Azért kértem távozásomat júliusban, mert attól a pillanattól kezdve, hogy eldöntöttem, nem hosszabbítok, azt akartam, hogy a klub kapjon értem átigazolási díjat, hogy minőségi játékos érkezzem a helyemre. Tisztelettudó akartam lenni: azt mondtam, ha nem akarjátok, hogy elmenjek, akkor maradok.”

De az nem tetszett neki, hogy a klub már kommunikált.

„Személy szerint nem igazán méltányolom a Paris Saint-Germain kijelentését, miszerint »augusztus utolsó hetében kérte a távozását...«, mert ez nem igaz. Úgy éreztem magam, mint egy csaló. Korán, már július végén értesítettem őket.

És amellett, hogy júliusban kértem a távozásom, az sem igaz, hogy visszautasítottam hét szerződéshosszabbítási javaslatot… A Paris Saint-Germain sokat adott nekem, az itt töltött négy év alatt mindig boldog voltam, és az vagyok most is.”

Most a PSG térfelén pattog a labda, de a meccset a Real Madrid nyeri.

(Fotó: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

És ezt olvastad már?
Egy tökéletes Curry-passz, majd a poszter és végül a tánc