Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Daragh azt kérte, végre veszítsen a Liverpool, Jürgen Klopp ezt nem ígérhette meg, de szívhez szóló levélben válaszolt a srácnak.

Nem túlzás azt állítani, hogy a Liverpool történelmi szezont fut, 26 forduló után 25 győzelemmel és egy döntetlennel áll Jürgen Klopp csapata, 22 pont az előnye a második Manchester City előtt.

Egy MU-drukker kissrácnak mindez már túl sok volt, elege lett abból, hogy az ősi rivális folyamatosan nyer, ezért egy levélben arra kérte Kloppot, veszítsen néha a Pool.

„Kedves Jürgen Klopp!

Daragh a nevem, 10 éves vagyok.

A Liverpool túl sok meccset nyer. Ha még kilenc meccsen győz, akkor eléri az angol futball történetének leghosszabb veretlenségi sorozatát. Mivel a Unitednek szurkolok, ez szomorú számomra. 

Arra kérem, hogy amikor legközelebb a Liverpool játszik, veszítsen. Csak hagyják, hogy az ellenfél gólt rúgjon. Remélem, sikerült meggyőznöm, hogy ne nyerjék meg a bajnokságot, és többé egyetlen meccset se nyerjenek.

Üdvözlettel, Daragh”

Erre válaszolt Klopp:

„Kedves Daragh!

Sajnos ezúttal nem tudom teljesíteni a kérésedet. Bármennyire is szeretnéd, hogy kikapjon a Liverpool, az én munkám az, hogy a csapatot segítsem, minél több meccset nyerjen, mivel milliók szurkolnak nekünk világszerte. Remélem, megérted, nem okozhatok nekik csalódást. 

Biztosan mondhatom azonban, hogy egy dolog nem fog változni, a futball iránt érzett lelkesedésed. A Manchester United szerencsés, hogy nekik szurkolsz. Klubjaink között nagyszerű rivalizálás van, de emellett tiszteljük is egymást. Számomra erről szól a futball.”

Mit lehet ehhez hozzáfűzni? Imádjuk a sztori minden pillanatát.

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.