Mégis megszabadulhat a Barcelona a most is sérült Dembélétől
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Néhány hete még az volt a hír, hogy újabb esélyt akarnak adni neki, elvégre kirívó tehetség, de mostanra rájöttek, talán jobb lesz elengedni a kezét.

Ousmane Dembélé is Neymar pótlására érkezett, egy elkapkodott, túlárazott igazolás volt, azonban akkor nem volt kérdéses, hogy hatalmas tehetséget fogott a Barcelona. Azzal viszont nem számoltak, hogy nem fog kiderülni, mekkora potenciál rejlik még benne, mert folyamatosan sérült lesz.

2017-ben érkezett Barcelonába, azóta 619 napot volt sérült, illetve lesz, mert épp most is sérült, és augusztusban fog felépülni. Mindössze 74 meccsen lépett pályára, 19 gól és 17 gólpassz áll a neve mellett. Mázlija, hogy épp a vb idején nem volt sérült, így világbajnoknak mondhatja magát.

A Barcelona nagy értéknek tartotta és sokáig ragaszkodott hozzá, ám a koronavírus miatti gazdasági megdöccenés miatt csak néhány játékos maradt érinthetetlen a klubnál. Dembélé nem.

Most pedig sorjáznak a hírek, például hogy a franciásodni vágyó PSG-t érdekli a törékeny szélső. Ez a Barcelonának jó lehetőség lehetne egy esetleges Neymar-cserére.

barcacentre (from 🏡) on Twitter

PSG are looking to 'Frenchify' their squad and are very interested in Ousmane Dembélé. It could potentially bring Neymar Jr. closer to the Camp Nou.

A legfrissebb hír pedig az, hogy

Az évi 12 millió eurót kereső csatár jelenlegi szerződése a katalánoknál 2022. június 30-ig érvényes, de most bekerülhet a Miralem Pjanic-féle cserébe.


A legutóbbi szezonban az összes meccset figyelembe véve is csupán kilenc alkalommal lépett pályára Dembélé és egyetlen gólt szerzett. Ha tartósan egészséges tudna maradni, a sebességével, kétlábasságával, cseleivel a világ egyik legjobb szélsője lehetne. De Katalóniában már nem akarnak erre várni.

(Fotó: Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.