Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A világ legjobb kapusának tartják, vagy legalábbis tartották, azonban lassan egy éve egyre többet hibázik. Úgy látszik, már annyira nem is marasztalják Manchesterben.

Épp ma írtuk meg, hogy De Gea az előző négy meccsén három olyan bakit is bemutatott, amiből gólt kapott a United.

Nagyjából egy éve nem volt kérdéses nálunk, hogy ő a legjobb kapus, ma már három-négy kollégája előrébb jár. Ebből az egyik Jan Oblak, az Atlético szlovén kapusa, akiről most azt írja az ESPN, hogy De Gea utódja lesz. Információik szerint

Mivel eközben De Geának óriási pénzt ajánlott a PSG, és annak ellenére adnának érte 60-70 millió euró közti összeget, hogy egy év múlva lejárt a szerződése, abszolút reális forgatókönyv Oblak megszerzése.

Az MU szeretett volna hosszabbítani a spanyollal, azonban De Gea a legjobban kereső játékossá akart válni Manchesterben, ami azt jelentette volna, hogy heti 350 ezer fontot keresne. Nem adták meg neki, ám a PSG nem sajnálná ezt sem tőle. Oblak eközben szép csendben, szinte radar alatt a világ egyik, ha nem a legjobb kapusa lett, 2016, 2017 és 2018 után ismét Zamora-díjas lehet a spanyol bajnokságban.

(Fotó: Getty Images)

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.