Messi hétvégéje: megalázta a fél Eibart, és még az edzőjét is
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Leo Messi nem a mi világunkból való lény, ezt eddig is tudtuk, most meg megmutatjuk a hétvége legszebb olyan jeleneteit, amiből nem lett gól, és ő a főszereplő. Meg azt, hogy mennyire szeret játszani, még akkor is, ha az edzője pihentetné kicsit a nagy menetelésben.

A Barcelona nyolc kör után is kapott gól nélkül áll a bajnokságban, ami dicséri a védelmet, meg persze Luis Enriquét is, de azért a Barca mégiscsak arról híres, hogy van neki néhány zsenije ott elöl. Meg egy Messije, aki meg mindenki felett áll. Az argentin – ahogy már mondtuk és mutattuk – 250 gólnál jár a ligában, hamarosan minden idők legjobb góllövője lesz, ám most azt mutatjuk meg, ezen kívül mit művelt még az Eibar védelmével. Meg úgy általában a fél csapattal. Komám asszony hol az olló? játék a Nou Campban, gólok nélkül.

Miután három góllal elléptek, Luis Enrique mester úgy érezte, jót tenne egy kis pihenő Messinek az Ajax elleni BL-meccs előtt. Munir már készült is beállni, ám a tréner hiába kérlelte a zsenit, hogy ugyan jöjjön már le, a Bolha rá se hederített. "Leo, hé, gyere már le, na, haver, lécci!" Miután nem sikerült meggyőzni, inkább lehívta Neymart, ha már szegény Munir ott téblábolt. Az oké, hogy a támadó imád játszani, gólt lőni, de ezek után mekkora lesz a tekintélye a mesternek...?

Na és mennyire nagyon veri el a Barca az Ajaxot? Fogadunk? Érdemes hendikeppel, mert sima lesz.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.