Mutatjuk az új Fradi-mezt
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

"A mez soha nem alszik!" Ez a mottója az új szettnek.

Megvan a Fradi új hazai meze, amely sötétzöld-fehér, vízszintes csíkozású lesz, és már a csütörtöki, Midtjylland elleni El-selejtezőn ebben játszanak Geráék. Azt írja a hivatalos honlap, hogy a vízszintes csíkozással a szurkolóknak kedveskednek, akik régóta kértek egy újabb ilyen dizájnt. Utoljára az 1994/95-ös szezonban játszott hasonló szerelésben az FTC.

Az idei mez a korábbi klasszikus stílus újraértelmezése. A felsőn vízszintesen végigfutó csíkok szimbolikusan a Budapestre oly jellemző hidakra utalnak. A kerek kivágású nyakrész, az ujjak és a vállrész szintén sötétzöld színt kaptak.

Az új zöld-fehér mezt aranyszínű részletek teszik teljessé, amelyek Albert Flórián Aranylabdájának 50. évfordulójára utalnak. Az aranyszínű díszítés a mezhez tartozó sötétzöld nadrágon is végigfut, kiemelve a játékosok mozgását, testük alakját.

Itt egy videó is, amin Csernik Kornél, Fernando Gorriaran, Lovrencsics Gergő, Otigba Kenneth és Varga Roland mutatja be az új cuccot, ami tiszta Sporting Lisszabon egyébként. És rohadt jól néz ki.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.