Neymar egyre közelebb a PSG-hez

Marçal Lorente spanyol újságíró szerint egyre valószínűtlenebb, hogy a Barcelonába igazol a brazil, a PSG nem akarja nekik adni.

A Real Madrid még versenyben van, de eközben Neymarék egyre élénkebb a párbeszédet folytatnak a PSG-vel, írja a MarcaL'Equipe információira hivatkozva.

Lorente megejtett pár telefont, a piac bezárása előtt tíz nappal arra következtetésre jutott, hogy szinte kizárt, hogy Neymar a Barcába igazoljon. A PSG nem akarja, hogy visszamenjen Barcelonába, de ezt mi is sejtettük már jó ideje.

amire alapvetően ez a vezetés képes is lenne, sőt, már többször megtette, de az idő szűk, akárcsak a mozgásterük (Coutinho Münchenbe igazolt, Rakitic hallani sem akar a PSG-ről, Dembélé megsérült), így már aligha mozdul feléjük a mérleg nyelve.

Marçal Lorente on Twitter

Después de hacer muchas ☎️☎️ y a 10 días para que cierre el mercado llego a la conclusión de que Neymar NO VENDRÁ AL BARÇA. Hay que hacer una locura para ficharlo y no la hará. El PSG veta su retorno al Camp Nou.

Azt írja a spanyol újságíró, hogy

Ezt erősíti ugye a L'Equipe információja is, miszerint Neymar helyzete és megítélése látványosan megváltozott Párizsban. A franciák (katariak) is attól tartanak, bezuhannak a két szék közé, így elkezdtek kulturáltan, „polgári módon beszélgetni”, béke van, „ez már nem háború”, mondja a L'Equipe informátora.

Okosabbak leszünk, ha kiderül, a Toulouse ellen játszik-e a brazil vagy sem.

Izgatottan várjuk, hogyan fogadják majd Neymart a drukkerek, azon után, hogy elküldték az anyjába.

(Fotó: Getty Images)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon