Neymar roppant "elegánsan" viselte, hogy bebőrözték
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Sportember.

Neymarral mindig történik valami, hol fetreng, hol világrekordért eligazol, hol cselekkel aláz, vagy épp hosszú időre kiesik sérülés miatt. Most több minden egyszerre: belefutott egy fiatal srác kötényébe, majd megsérült.

A brazil válogatott a Copa Américára készül, a szövetségi kapitány, Tite pedig néhány tehetséges fiatalt is meghívott az edzésekre. Az egyikük Weverton Guilherme, a Cruzeiro 19 éves játékosa, akinek a neve azóta körberohant a neten: gyönyörűen felbőrözte a leghíresebb csapattársát, Neymart.

globoesportecom on Twitter

Imagine o diálogo: - E aí, meu filho, como foi o treino com a Seleção? Fez gol? - Não, mas dei uma caneta no Neymar... Veja quem foi o autor do lance ==> https://t.co/rRxfLytytP https://t.co/mMRxFD0vcX

Mint látható, a PSG támadója ismét sportszerűen reagált, mezénél fogva rántotta le Wevertont. Persze nem lehet jó érzés, amikor a világ legdrágább játékosa vagy, de jön egy 19 éves suhanc és kellemetlenül bebőröz.

És ezzel nem volt vége Neymar vesszőfutásának, még rá is sérült a nemrég műtött térdére, nem kizárt, hogy veszélybe került a Copája.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.