Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A norvégok himnuszuk helyett megkapták a Gangnam Style-t, a dél-koreaiak viszont nem kapták meg a jogos góljukat, mert a videobíró csúnyán becsődölt.

A bemondó beharagozta a norvég himnuszt, aztán üvölteni kezdett a Gangnam Style. A játékosok zavarba jöttek, jó eséllyel a szervezők is, előbbiek kínjukban inkább nevettek, utóbbiak valószínűleg elsüllyedtek kicsit szégyenükben. Viszont a norvégok így is legyőzték megsemmisítették Puerto Ricót (39–13).

Dél-Korea–Franciaország meccsen is akadtak gondok, mert hiába lőtt szabályos gólt Ju Hjun Dzsi (a labda a kapufáról a gólvonal mögé, majd onnan vissza a lécre, aztán megint a gólvonalra vágódott, végül pedig kipattant), a videobíró nem adta meg érvényes találatnak. És azért, mert a rendszer csak az eset második felét mutatta meg a helyszínen (a tévéfelvételen amúgy az egész történés rajta van).

A meccs végeredménye 22–22 lett, így akár döntő momentum is lehetett volna az eset, Dél-Korea befeszülése érthető. Mindenesetre az összes közreműködő tisztviselőt és játékvezetőt eltiltotta a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF). A gólbírónak meg befellegzett legalábbis erre a női a vb-re, illetve a januári férfi Eb-n sem lesz.

Update: valójában az orosz himnuszt nyomták be, és nem a Gangnam Style-t, sajnáljuk, mert úgy viccesebb lett volna.

Amúgy a magyar lányok eddig mindkét meccsüket behúzták a vb-n, Montenegrót is sikerül vajon megfogni? Fogadnál is rá csinos szorzóért cserébe?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.