Már tisztán látják Madridban, hogy Ronaldo mekkora űrt hagyott maga után, így aztán Florentino Pérez minden megtesz, hogy igazoljon egy utódot.

Hogy ez a terv már mindennek számít-e, nem tudjuk, de ha igen, akkor sok esélye nem lesz megerősíteni a csapatot: a spanyol El Gol Digital információi szerint ugyanis

Marco Asensiót ajánlotta fel a Liverpoolnak Mo Szalahért cserébe.

Nyilván némi készpénzt is postázna még, a lap úgy tudja, akár nyolcvanmillió eurót is. Ez így persze egy remek csomagnak tűnik, ez az ördögi terv az év elején akár még működhetett is volna, akkor tényleg berobbant Asensio, jól focizott, remek gólokat lőtt.

Most viszont 16 bajnokin egy, öt BL-meccsen pedig nulla gólja van a fiatal spanyolnak, akinek hozzáállásbeli gondjai is lehetnek a jelek szerint.

Az előző szezonban nagyon vágyott Klopp Asensióra, Coutinho helyettesét látta benne, sőt a nyáron még állítólag 150 milliót is ajánlott érte. És ugyan még mindig szívesen megszerezné a valóban ritka tehetséges támadót, az új szezonban is kirobbanó formában játszó Szalahot nem fogja odaadni. Miközben Asensio a pocsék teljesítményével ősszel megfelezte az értékét.

Pérez másik terve pedig így néz ki: Kovacicot és Iscót ajánlotta fel a Chelsea-nek Eden Hazard-ért cserébe. Gyanús, hogy ez sem fog összejönni.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Hét mezőnyjátékossal és két kapussal állt ki a portugál csapat, egy félidő alatt hetet kapott