A Manchester City óriási tempót diktál a Premier League-ben, eközben a Liverpool és a Chelsea folyamatosan pontokat veszít az utolsó néhány fordulóban.

Szerda este meglepetésre kikapott a Leicester otthonában a Liverpool, Klopp csapata az idei szezonban először nem rúgott gólt. A vörösök botlása esélyt adott a Man. Citynek arra, hogy tovább növelje az előnyét a tabellán, a Chelsea-nek meg arra, hogy megelőzze a Poolt. Mindkettő megtörtént, de a Chelsea így sem lehet elégedett.

A City a Brentford otthonában nyert 1–0-ra Phil Foden góljával. A címvédő zsinórban a tizedik meccsét nyerte meg a bajnokságban.

A szezon korábbi szakaszában úgy tűnt, hogy a Man. City, a Liverpool és a Chelsea fog megküzdeni a bajnoki címért, az utóbbi fordulókban azonban a City ellépett, a Chelsea előtt nyolc, a Liverpoollal szemben kilenc pont az előnye, igaz, a Pool egy meccsel kevesebb játszott.

Összefoglaló: 

A Chelsea megelőzte a tabellán a Liverpoolt, de Tuchel így sem lehet elégedett, hiszen csapata a 91. percben bukott két pontot a Brighton ellen. A Chelsea hazai pályán Romelu Lukaku góljával került előnybe, erre válaszolt a legvégén Danny Welbeck.

Összefoglaló:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
43 éves lett a csendes zseni, aki szerint a kerék után a Playstation a legjobb találmány
Budapest legközpontibb terasza úgy újult meg, hogy azonnal a törzshelyed lesz!