A Marca szerint a Real Madrid ismét bepróbálkozott a Paris Saint-Germainnél.

Kylian Mbappé szerződése júniusban lejár a PSG-nél, ez pedig több dolgot is jelent. Egyrészt most már bármelyik más klubbal szabadon tárgyalhat, másrészt, ha nem ír alá új szerződést a PSG-vel, akkor nyáron a világ legértékesebb játékosa ingyen válthat klubot. Nyílt titoknál is több már, hogy a francia világbajnok a Real Madridhoz akar igazolni. Tavaly nyáron is ez volt a vágya, de a PSG végül nem engedte el, inkább belement abba, hogy 2022-ben ingyen elveszítheti a legnagyobb értékét.

A Real Madridnak eközben csak várnia kellene, és persze mindenben megegyeznie a játékossal, de utóbbival szinte biztosan nem lesz gond.

A Marca szerint azonban Florentino Pérez nem akar várni, és a téli átigazolási szezonban még egy ajánlatot tett Mbappéért, konkrétan egy 50 millió euróra vonatkozót. Legalábbis ezt állítja egy olasz ügynök, Giovanni Branchini.

Ahogy a legtöbb transzferpletykát, ezt is érdemes a helyén kezelni, de azért nem a totális hülyeség kategóriája. Ennek az oka pedig az, hogy a Real és a PSG néhány hét múlva a Bajnokok Ligájában fog találkozni a legjobb 16 között, és így már valamilyen szinten érthető, hogy Pérez miért nem akar nyárig várni.

A PSG tavaly nyáron egy 180 millió eurós ajánlatra mondott nemet, valószínűtlennek tűnik, hogy most az 50 millióra rábólint. Olyan anyagi helyzetben van a klub, hogy egy 180 milliós ajánlatot simán lesöpörhetett az asztalról, és csinálhatott az egész ügyből egy valamilyen szinten büszkeségi kérdést. Továbbra is úgy tűnik, hogy Párizsban azon az állásponton vannak, hogy tőlük csak akkor mehet el egy olyan játékos, akit ők nem akarnak eladni, ha lejár a szerződése.

Mbappé egyébként mesterhármassal kezdte az évet:

(via Marca; fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Fantasztikus hangulat és holland tarolás a Hungarian Darts Show-n
Budapest legközpontibb terasza úgy újult meg, hogy azonnal a törzshelyed lesz!