A francia média szerint nem elképzelhetetlen, hogy a Paris Saint-Germain szerződést bont Sergio Ramosszal. A négyszeres BL-győztest nyáron igazolta le a párizsi csapat, de egyelőre még nem mutatkozott be sérülés miatt, és elképzelhető, hogy nem is fog már pályára lépni a Párizs mezében.

Sergio Ramos is része volt a PSG nagy nyári ingyen szerezzünk tapasztalt, klasszisokat akciójának. A Real Madrid korábbi csapatkapitánya már sérülten írt alá a Párizshoz, és a bemutatkozására azóta sem került sor, a klubnál meg kezd elfogyni a türelem.

A Marca a Le Parisienre hivatkozva azt írja, hogy már nem elképzelhetetlen forgatókönyv, hogy a PSG úgy dönt, még azelőtt szerződést bont a világbajnok védővel, hogy felépülne. A hírek szerint a francia klubnál rájöttek, hogy nem feltétlen volt jó ötlet leigazolni a 35 éves védőt, aki az utóbbi egy évben sokat volt sérült, és május óta egyetlen tétmeccsen sem vett részt

Egyelőre nehéz eldönteni, hogy a spanyol és francia média pletykáira mennyire lehet adni, a PSG sportigazgatója, Leonardo szerint csak az újságok kitalációjáról van szó.

Amikor leigazoltuk Ramost, tudtuk, hogy sérült. Tudtuk, hogy milyen problémái vannak, és tudtuk, mi fog történni. A spanyol média híreszteléséről van csak szó.

Némiképp ellentmond ennek a L’Équipe beszámolója, a legnagyobb francia sportnapilap szerint is tapasztalható egyfajta feszültség Ramos helyzetét illetően, a játékosnak még mindig vádli- és térproblémái vannak. Úgy fogalmazott a L’Équipe, hogy a PSG már nem annyira magabiztos Ramos visszatérését illetően.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Az MLSZ-elnök szerint rosszul mutat a fociultrák fekete pólója