A hétvégén is nyert a Manchester United, Anthony Martial pedig rúgott egy olyan gólt, amitől Manchesterben kellemes emlékek törtek fel.

A francia támadó a saját térfeléről indulva cselezte el magát a kapuig, majd szerzett gólt, és korábbi MU-klasszisok rögtön Ronaldo nevét kezdték el emlegetni Martial kapcsán, aki nem egyszer tett hasonlót. A norvég menedzsernél is szóba került a hasonlóság.

„Igen, sokszor megtörtént velünk, hogy nem volt jó meccsünk, aztán jött Cristiano és a hajrában lőtt egy gólt. Szóval igen, van köztük hasonlóság.”

Mi több, Solskjaer szerint elérheti azt a szintet a francia.

„Ha Cristiano szintjére akar érni, Anthony tudja, mit kell tennie, ez csak rajta ál, a tehetsége, a képességei adottak. De ehhez ő is tudja, rengeteg munkára van még szükség. Képes három-négy játékost is lecselezni, lendületes és ebből számos helyzetet alakít ki. Nemcsak a pályán, az öltözőben is karaktere van.”

Igen, ez az a Martial, akit egy remek félszezon után Mourinho kipöckölt a kezdőből, így tavaly tavasszal alig játszott. Emiatt nem került be a vb-keretbe sem, nem lett világbajnok, nem csoda, hogy le akart lépni.

Mou kirúgása előtt még egyszer belerúgott az amúgy roppant tehetséges franciába:

(Fotó: Craig Mercer/MB Media/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Óriásit mentett a 92. percben a Real Madrid