Georges Leekens, a nagy túlélő, bullshitbajnok Tunéziában sem húzta sokáig.

Csábító helyről kapott ajánlatot a korábbi magyar szövetségi kapitány, Sousse (Szúsza) Tunézia egyik legszebb tengerparti turistacélpontja. Persze a mester nem üdülni ment, hanem kőkeményen melózni, ahogy Magyarországon is tette.

Azonban nem sokáig hagyták, hét meccs után közös megegyezéssel elváltak tőle, túl jó volt ő a Étoile du Sahelhez. Veretlen volt csapatával, három győzelem mellett négy döntetlennel zárta rövid tunéziai pályafutását. És ahogy itt nálunk is, úgy Észak-Afrikában is:

Fantasztikus munkát végeztünk!

Az eredmények jók voltak, de nem folytathattam a munkámat a magam módján, így azt mondtam, hogy állj. Szükségem lett volna pár játékosra a rendszerem megvalósításához, de a klub erre még nem állt készen. Pénteken érkezem Belgiumba a lányom esküvőjére, majd másnap repülhettem volna vissza a csapatomhoz, de így nem kell, úgyhogy partizhatok hajnali ötig.

Érdekes, hogy két korábbi segítője, Patrick De Wilde és Taufik Zaabub viszont maradhatott, ők vették át a csapatot. Ők a maguk módján folytathatják a munkát.

És ezt olvastad már?
Kikapott Izlandtól és kiesett a magyar kéziválogatott az Európa-bajnokságon