A Liverpool tölti a tabella élen a karácsonyt, aminek jelentősége van a Premier League-ben.

Aki ugyanis ilyen vezeti a bajnokságot, az szinte kivétel nélkül meg is nyeri a bajnokságot. A kivétel pedig maga a Liverpool. A vörösök erősítik a szabályt, viszont ennél fogva nincs okuk elbizakodottnak lenni.

Örülni viszont van okuk, az egyiptomi csatáruk, Mo Szalah ugyanis kirobbanó formában van, és a csapat is remekül játszik. A Liverpool a Wolverhampton otthonában tudott nyerni, ami bizony nem természetes, a farkasoknak nagyszerű idényük van, Nuno Espírito Santo remek csapatot rakott össze. A vörösök győzelmének értékét növeli, hogy a Wolves korábban legyőzte a Chelsea-t és ikszelt a Manchester Cityvel és az Arsenallal.

Klopp komolyan is vette a meccset, a legjobbjai játszottak, Szalah pedig még azok között is kiemelkedik: ma lőtt egy gólt, majd adott egy gólpasszt is.

Fabinho passzát nagyon elegánsan és lazán, külsővel tette be.

Majd adott egy halálpont átadást Van Dijknak, aki kiválóan fejezte be.

A hollandot sem lehet eléggé dicsérni, amióta ott feszeng a Liverpool védelmének közepén, alig kapnak gólt, ebben a szezonban például csak hetet. Szalah pedig 11 gólnál és hat gólpassznál jár a bajnokságban. A csapat 18 forduló után még veretlen, pillanatnyilag négy pont az előnye, de City vélhetően egyre csökkenti holnap.

Wolverhampton–Liverpool 0–2

És ezt olvastad már?
Ronaldo hazugnak nevezte az Aranylabdát alapító France Football főszerkesztőjét