Hiába játszották a meccset a Camp Nou-ban, így is olyan volt, mintha egy kiscsapat játszott volna egy nagycsapattal. Az eredmény is olyan lett.

Elvileg az E-csoport rangadóját játszotta a Barcelona és a Bayern München, de a gyakorlatban azt láthattuk, hogy a németek szintekkel jobbak, esélye sem volt a Barcának. Végül hármat rúgott Nagelsmann csapata, és ugyan mind a három szerencsés gólt volt, de ha nagyon akartak volna, szerezhettek volna még egyszer ennyit.

A Barcelonának percekre se volt esélye, látszott, Koeman is arra játszott, hogy talán kibekkelik ikszre, de azért egy ilyen Bayern ellen pici volt rá az esély. Kontrát meg nem tudott vezetni, mert nem Luuk de Jonggal meg Sergi Robertóval esélytelen. Ez a Barcelona idén nem lesz tényező, ez tisztán látszik, új csapatot kell építeniük.

Thomas Müller Eric Garcíán megpattanó lövésével szerzett vezetést a Bayern.

Aztán egy kapufáról kipattanót pofozott be Lewandowski.

Kétgólos hátrányban pedig elengedte a meccset Koeman és elkezdte beküldeni a tiniket, Gavi például 17 évesen debütált, de Demir és Baldé sincs még húsz. A fiúk nem is nyomták rosszul, igaz, a Bayern már nem törte össze magát, de azért Lewa rúgott még egyet.

Bajnokok Ligája, E-csoport

Barcelona–Bayern München 0–3

Gólszerző: Th. Müller (34.), Lewandowski (56., 85.)

(Fotó: Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Szoboszlai a PSG után a Manchester Citynek is gólt rúgott