Theresa Vail volt az első szépségkirálynő az USA-ban, aki nyíltan vállalta a tetoválásait. Most már másról is híres.

2013-ban ő volt Miss Kansas, aztán eltűnt a szépségbizniszből és a Limitless with Theresa Vail című sorozat háziasszonya lett a The Outdoor Channelen. Először megmutatjuk, hogy két éve milyen formában indult a Miss USA-n, aztán jöhetnek a mocskos részletek.

Most pedig azt is elmondjuk, hogy - bármennyire is úgy tűnik a fentiek alapján - a csaj nem az a tipikus cicababa. A nemzeti gárda önkéntese...

...és szenvedélyes vadász, ami miatt jó eséllyel sokan már most elkezdtétek utálni.

A baj még májusban történt, amikor a show forgatása közben Theresa engedély nélkül lőtt ki egy grizzly medvét Alaszkában. A sztori persze nem ilyen egyszerű, ugyanis a csajnak volt engedélye, de csak egy grizzly kilövésére. A felvétel közben a célszámot hamar teljesítette, de amikor felbukkant a színen egy másik grizzly, Vail kisasszony valami olyasmit csinált, ami miatt a becsületes vadászok is őrjöngve küldenék el a francba: leterítette azt is. Nem szép!

És ez még nem minden, ugyanis a hölgy a vádat képviselő ügyész szerint ráadásul még egy hamisítással is tetézte a bajt, mivel utólag intézett engedélyt a második zsákmányra, majd az engedélyt visszadátumozta, hogy legalizálja az orvvadászatot. Az ügy bírósági szakban van.

Ha nem tisztázódik a szitu, a szépségkirálynő szépen beállhat egy bizonyos fogorvos mellé, ami nem jelent sok jót. Csúnya sztori.

És ezt olvastad már?
A Hertha sportigazgatója félreérthetetlenül beleállt Dárdaiba
Ajánlunk neked 3 gyönyörű panorámával megáldott szpotot túrázáshoz