Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Még csak 18 éves, de a jelek szerint lesz annyira bölcs, hogy belássa, később is léphet még egyet vagy kettőt feljebb.

Nem Tanguy Kouassi Franciaország legismertebb és legnagyobb tehetsége, még a PSG-ben is vannak komolyabb potenciállal bíró focisták, ám lehet, hogy ő (és a menedzsmentje) a legokosabb. A fiatal középhátvédnek lejár a szerződése a PSG-nél, ahol hosszabbítanának vele, ám mivel alig kap lehetőséget a 187 centis, francia U-válogatott bekk, továbblépne.

Ingyen igazolható, ami egy ilyen tehetségnél óriási előny, kapkodnak is érte a nagy klubok. Az AC Milan a legkomolyabb érdeklődő, de a Dortmund, a Bayern München, az RB Leipzig, a Newcastle, a Leeds, de még a Liverpool és a Barcelona is érdeklődik utána.

Akárcsak a Rennes, ami nem lenne előrelépés, ha a csapat erejét nézzük, ám a bretoni gárdában stabilan játszhatna, ráadásul BL-selejtezős helyen is végzett a klub. A L'Équipe úgy tudja,

A 18 éves, rendkívül atletikus hátvéd eddig mindössze 13 meccset kapott a PSG felnőtt csapatában, és ugyan Thiago Silva távozik, előtte van a sorban Marquinhos, Kimpembe, Kehler és Diallo is. És nem kizárt, hogy igazol is egy sztárt a párizsi együttes.

(Fotó: Jean Catuffe/Getty Images)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.