Doll öt évig volt a Ferencváros trénere, ám ősszel Szerhij Rebrov váltotta. A német most talált klubot – felfelé bukott.

Miután a Hannover 5–1-re kikapott Dortmundban, André Breitenreiter edzőt menesztették. A Bundesligában a kiesés ellen menekülő Hannover 96 ezután a legutóbb a Ferencvárosnál dolgozó Thomas Dollt nevezte ki vezetőedzőnek.

Doll-lal tart a Fradi korábbi kapusedzője, Ralf Zumdick is. A szerződés 2020 nyaráig érvényes, mind az első- , mind a másodosztályra.

Thomas Doll remek munkát végzett minden állomáshelyén, elérte a céljait, legyen az bennmaradás, vagy a nemzetközi szereplés. Magyarországon is naprakész maradt a német fociból és pontosan ismeri a Bundesligát. Korábbi focistaként Thomas tudja, mi ösztönzi a játékosokat, aprólékos munkát végez, tiszta célokkal és biztosak vagyunk vele, hogy tapasztalatával hozzásegíti a csapatot a szükséges fordulathoz

– nyilatkozta Horst Heldt, a Hannover96 elnöke

Hannover 96 on Twitter

💬 "Thomas #Doll ist bekannt als akribischer Arbeiter mit einer klaren Ansprache. Wir sind fest davon überzeugt, dass er der Mannschaft mit all seiner Erfahrung genau das vermitteln kann, was sie benötigt, um die Wende zu schaffen." #H96 #NiemalsAllein https://t.co/W61K0xfjLz

És ezt olvastad már?
Megnyomta a pánikvásárlás gombot a Manchester United