Uruguayból (is) érkezhet minőségi erősítés a Fradiba
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Persze ez még közel sem biztos, brazilokról is volt szó, aztán egyet sem láttunk, ám ami tuti, hogy rájuk fér az erősítés.

Orosz Pál, a Fradi vezérigazgatója megint a Digi Sport Reggeli start című műsorában járt, majdnem többet jár oda, mint haza. És most is elmondta, hogy jön majd az erősítés, mindenki nyugodjon le. Eddig tartották magukat ahhoz, hogy Németországból hoznak segítséget, mert azokat a játékosokat és klubokat jól ismerik, csakhogy ennek ellenére gyakorlatilag egytől egyik felsültek a németekkel (pl. Trinks, Lauth, Hüsing, Rju; Sternberg és Koch jobbak, de ők sem kiemelkedő légiósok).

Így aztán:

Június 15-éig le kell adnunk a nevezést az Európa-ligára, szóval zajlik a munka, a következő két hétben el kell dőlnie a legfontosabb kérdéseknek.

De előtte elmondta, hogy hibáztak, bár nem pont így:

Nagy Dominik, Nagy Ádám, Cristian Ramírez és Roland Lamah személyében sok sebesség és kvalitás távozott a csapatból, őket nem feltétlenül sikerült pótolnunk, amin érdemes elgondolkozni. Nem szeretnék neveket mondani, de néhány érkező nem hozta meg azt a minőséget, amit vártunk. Lehet, hogy nem volt megfelelő a hozzáállásuk. Csalódottak vagyunk, erősítenünk kell.

Szóval még minden bizonytalan, illetve csak majdnem minden:

Az NB III-ban szereplő második számú csapat megszűnik, elmondta, miért:

A szakmai stábnak az a véleménye, hogy ha egy futballista tizenkilenc éves koráig nem tud az NB II-ben játszani, akkor arra sem lesz képes, hogy az NB I-ben szerepeljen. A fiataloknak huszonegy éves korukig kész játékosoknak kell lenniük. Lipcsei Péter sorsa még nem dőlt el, tárgyalunk vele.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.