Változtat a Bayern, a nyáron nagybevásárlást tart
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Sőt, Uli Hoeness arra célozgatott, hogy nagyon nagy lesz az a bevásárlás.

A Bayern München annak ellenére topklub Európában, hogy van egy elve: 40 millió eurónál drágábban nem igazol játékost. Vagy legalábbis sokkal többért nem, a jelenlegi klubrekordot a 2017 nyarán vásárolt Corentin Tolisso tartja, érte 41,5 milliót fizettek.

De időközben rájöttek, hogy képtelenség tartani a lépést az ellenfelekkel, az már kevés, ha lerabolják a Bundesligát, valamint: „Megduplázódtak a bevételeink, így képesek vagyunk többet költeni” – mondta a klubelnök. De mondott ennél érdekesebbeket is, ugyanis elég konkrét célzást tett arra, hogy nagy dobásokra készülnek.

Nem tudjuk, csak sejtjük, elvégre Lucas Hernándezt és Timo Wernert már számtalanszor összeboronálták a bajorokkal, de nincs kizárva, hogy rajtuk kívül is érkeznek még nagy nevek. Például az angol tehetség, Callum Hudson-Odoi.

Az elmúlt években tudatosan spóroltunk. Szeretnénk még a védelembe igazolni, jelenleg viszont nagyon drágák a minőségi védők. Jelen körülmények között Hernándezért joggal kérne 80 milliót az Atlético. Mi pedig egy ilyen kvalitású játékosért adnánk is ennyit. Megduplázódtak a bevételeink, így képesek vagyunk most többet költeni.

Hernández érkezése tehát elég valószínű, de nem ő lesz az egyetlen új francia, mivel korábban már megállapodtak Benjamin Pavard-ra és a Stuttgarttal is. Werner sem az egyetlen német csatárigazolás lehet, mivel Jann-Fiete Arp érkezése már biztos.

(Fotó: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.