Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Már pörög a kocsmasportok bajnoksága, november végéig csütörtökönként összemérik erejüket a csapatok dartsban, csocsóban és biliárdban. Bárki nevezhet, méghozzá pofonegyszerűen, úgyhogy irány az aréna!

Október elején a csapatok nekivágtak a hatodik Heroes of Pub Sports szezonnak is. A Noiret Biliárd és Darts Szalonban csütörtökönként összeverődik egy jókora közösség, sokan jól ismerik egymást, a saját kis klubjuk formaruhájában csapnak a lecsóba az aktuális bajnoki fordulóban.

A három sportágat (biliárd, darts, csocsó) ötvöző bajnokságra pofonegyszerű a nevezés, nem tart tovább két percnél. Beszállhatsz a tízfordulós bajnokságba vagy próbára teheted magadat az egynapos kupafordulók valamelyikében. Nyerhetsz mindkettőben akár, de talán jobb rámenni a bulira.

A Szódával Elmegy és az Inkább ne! csapata barátkozik - Fotó: HoPS.hu

Mit kell tudni? Egy kicsit mindent: kétfős csapatok, egyéniben és párosban is oda kell tenni magad, szóval mindhárom szakághoz konyítani kell valamelyest. Bőven van taktikázás, elemzés, számolgatás, ráadásképpen pedig ilyen izgalmas pillanatokat élhetsz át:

A profik saját dákóval versenyeznek, de ne aggódj, bérelhetsz a helyszínen is. Lehet, nagy meccsek vannak, de a szünetekben nagy a barátság is, oldott a légkör, beszélgetések, viccelődések mennek - már ezért elindulni a pub irányába.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.