Stadionország lettünk, ezt ugye már megírtuk. Miért ne lehetne neked is egy saját focipályád? Most akciósan, lelátóval, öltözőkkel, szállodával, vagyis tokkal-vonóval potom 220 millióért tiéd lehet a Stadler-stadion. Kezd el gyűjteni!

Csak úgy bújnak elő a csodás létesítmények, az Üllői úttól Debrecenig, de nem csak Panchónk és Fradi-pályánk van ám, korábban is épültek stadionok. Mostanság Felcsút a origó (...), ám korábban Akasztón volt a világ szeme, Stadler József ugyanis a semmiből felhúzott egy ékszerdobozt az alföldi faluban. Volt is néhány évig ott foci (1995–1998 között), aztán eltűnt minden – csapat, pénz, adók és Józsi bá' is. De most itt a nagy lehetőség, a Blikk megírta, hogy internetes apróhirdetésben árulják a Stadler-stadiont, potom 220 millió forintért. Ennyiért a hülyének is megéri, hiszen több tízmilliárdból épülnek most a pályák, még ráköltesz pár tízmilliót tisztasági festésre, aztán jöhet Lettország U21-es válogatott meccsre.

Az 5,7 hektáros területen 1995-ben épült sportlétesítményt kiszolgáló egységekkel, étteremmel, szállodával, parkolóval együtt hirdetik. Nagyjából 9000 műanyag szék és térvilágítás is van, szóval tényleg főnyeremény a stadion. Mi lehet, hogy eladjuk az egész magazint és megvesszük a létesítményt, rendeznénk benne szép megnyitót néptánccal, Schmitt-tel, Mágával, Matthäusszal. De jó lesz.

(Forrás: Blikk)

És ezt olvastad már?
Nehéz eldönteni, hogy ez egy hatalmas gól, vagy inkább kapushiba