Vidal már le is lécelhet Barcelonából

Arturo Vidal a nyáron érkezett Barcelonába, nyilván azzal a szándékkal, hogy sokat fog játszani. Nem így lett, úgyhogy már másfelé kacsintgat.

Pedig Paulinho helyére vették, aki epizódszereplő volt a Barcában, azért tartották, mert más volt, mint a többiek: Valverdének kellett egy erőember a középpályára. Miután a kínai csapata visszavásárolta, rárepültek Vidalra. A chileit aprópénzért vették a Bayerntől, 18 millió euró egy ilyen pedigréjű játékosért ma már nem pénz.

Csakhogy Vidalnak nem tetszik, hogy keveset játszik, ennek már hangot is adott. Viszont amikor a pályára lépett, mindig úgy harcolt, ahogy azt megszokhattuk tőle az elmúlt években. De mivel a motivációja nem csökken, nem elégszik meg a kevés játékperccel. És eközben Emre Can megsérült.

Össze is állt a terv: Can helyére a Juventus megvenné Vidalt már januárban, legalábbis a Corriere dello Sport erről írt.

A tarajos középpályás egyébként 2011 és 2015 között már játszott a Juventusban, így könnyen beilleszkedne. A Juvénak Can kiesésével mindössze négy középpályása maradt, Pjanic, Matuidi, Bentancur és Khedira mellé keresnek valakit. Vidalon kívül Pogba is képben van.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon