Legalábbis maga Willian ezt állítja, ha egyáltalán tényleg ő íratta ezt a közleményt. Bizarr káosz alakult ki a brazil körül.

A Chelsea brazil válogatott szélsője visszatért Londonba a nyaralásából, és csak ámul, hogy gyakorlatilag órákra volt attól, hogy a Barcelona vagy a Manchester United játékosa legyen.

Mi is írtunk róla, de amúgy mindenki más is, hogy a katalánok öt ajánlatot is küldtek érte a Chelsea-nek, aztán megunták és megvették Malcomot. Az MU pedig Martial is beajánlotta egy cserére, közel is voltak a felek a megegyezéshez. És még a Real Madridnak is szóba került brazil kapcsán.

Most meg visszatért a mikrofonfejű brazil a kékekhez és azonnal kiadott egy közleményt, hogy semmiről se tudott, sőt! Azt írta ki az Instagramra, hogy sohasem hallott a magát menedzsernek kiadó tagról, aki gyanúja szerint egy csaló – és aki hivatalosnak tűnő dokumentumokat küldött a kluboknak, felajánlva Willian játékjogát, és amelyekre a játékos aláírását is odahamisította. Mivel erre bizonyíték is van, az ügyvédeit már csatasorba is állította, hogy jogi lépéseket tegyenek.

In the recent days I have been informed that a "letter of authorization for player agent FIFA", allegedly signed in my name has been circulated through the football market. In such letter, Mr. Denirobson Dias would grant an authorization to Mr. Renee Pinheiro Anunciação to represent me until 15 August 2018, throughout football clubs in the United Kingdom and France. I would like to clarify that I never signed such letter, the content of which I completely deny. Finally, since there seem to be clear evidence that my signature has been forged, or anyway misused, I hereby inform that my lawyers are already instructed to proceed with all appropriate legal measures before any competent courts or authorities. I hope I have clarified the matter and any possible misunderstanding. Willian Borges da Silva Nos últimos dias fui informado de que uma "carta de autorização para agente de jogadores FIFA", supostamente assinada por mim, está circulando pelo mercado do futebol. Na referida carta, o Sr. Denirobson Dias concede uma autorização ao Sr. Renee Pinheiro Anunciação para me representar até 15 de agosto de 2018, perante os clubes do Reino Unido e França. Gostaria de esclarecer que nunca assinei tal carta, cujo conteúdo nego completamente. Finalmente, uma vez que parece haver provas claras de que a minha assinatura foi falsificada, ou de qualquer forma mal utilizada, informo que meus advogados já estão instruídos a proceder com todas as medidas legais cabíveis perante quaisquer tribunais ou autoridades competentes. Espero ter esclarecido o assunto e qualquer possível mal-entendido. Willian Borges da Silva

72.4k Likes, 677 Comments - Willian Borges Da Silva (@willianborges88) on Instagram: "In the recent days I have been informed that a "letter of authorization for player agent FIFA",..."

Maradjunk annyiban, hacsak nem egy kő alatt töltötte a szabadságát Willian, akkor minimum furcsa, hogy a hetek óta tartó átigazolási történetére csak most csodálkozik rá.

És ezt olvastad már?
C. Ronaldót a Bayern után a Romával és a Chelsea-vel is szóba hozták