Így törik össze egy álom.

Német források szerint Zinedine Zidane teljesen elégedett a mostani támadósorával, így kijelentette, hogy nincs szüksége Pierre-Emerick Aubameyangra, nem fér bele az elképzeléseibe. Így aztán hiába is ajánlgatta magát már többször is a Madridnak a villámgyors és eszméletlenül gólerős dortmundi, hiába ígérte meg a nagyapjának, hogy egyszer Real-játékos lesz, egyelőre nem fog összejönni.

Még mindig a Realba akar igazolni a Realnak oda-vissza gólt rúgó dortmundi

Kettős érzéseink vannak a Bild információját olvasva, mivel a Real Madrid olyanokat is meg szokott venni, akire nincs szüksége, csak azért, hogy ne másé legyen, esetleg brahiból, vagy esetleg azért, mert Pérez elnök vágyik rá és kész. Épp az egyik legjobb csatár ne kellene neki?

A másik furcsasága a hírnek, hogy Zidane jelentette ki, hogy nem kell. A Realnál eddig megszokhattuk, hogy van az edző egy véleménnyel, meg van Pérez, aki dönt, ahogy neki tetszik. Szóval, ha ő beleszeret Aubameyangba, akkor megveszi.

Zidane egyébként azt mondta, Cristiano Ronaldo és Gareth Bale személyében már két rakéta elől, így maximum egy centerre lehetne szüksége, bár Karim Benzema az utóbbi időben egyre jobb formában játszik, és akkor még van Alvaro Morata is, akié a jövő. Sőt, Mariano Díazban is egyre több a lehetőség.

Ez az egész egyébként jó hír a BVB-nek, de Aubameyangnak meg rossz, hiszen a Real Madrid álmai klubja. Így vagy kitölti a szerződését, ami 2020-ig tart, vagy elfogadja a brutális kínai ajánlatot, vagy elmegy másik európai kérőhöz: a Paris St-Germain és a Manchester City még mindig hívja.

És ezt olvastad már?
16 éve, hogy Kobe Bryant még Jordant is lepipálta