Lehajítottak 300 méterről egy Nokia 3310-et, egy iPhone 11-et és egy Samsung S10-est

Megannyi paraméter alapján össze lehet egymással telefonokat hasonlítani, de amikor a nyers erőre vagyunk kíváncsiak, arra, hogy melyik az erősebb kutya közülük, akkor bizony nincs más választásunk, le kell őket hajítani több száz méter magasról.

A kísérletben korunk két nagymenő telefonja, egy iPhone 11 és egy Samsung Galaxy 10S, na meg egy régi veterán, az elpusztíthatatlan Nokia 3310-as vett részt. Igazságtalan összecsapásnak tűnik így elsőre, lássuk, mi lesz az egész vége.

A kísérletet többször is megismételték, közben pedig emelték a dobás magasságát: a Nokia nem egyszer darabokra hullt landolás közben – másodjára mintha csak egy vadászpuskával lőtték volna szét –, de persze minden alkalommal beindult.

De az iPhone és a Galaxy is átment a vizsgán, kisebb-nagyobb karcolásokkal és technikai meghibásodással, de túlélték a kísérletet.

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon