Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Sokan nőttünk úgy fel, hogy a család idősebb tagjai nyomkodták a távirányítót munka után, szabadidőben vagy unaloműzés gyanánt, és bizony gyakran követtük a példájukat. A kor embere azonban már gyakran Netflixszel és YouTube-csatornákkal rendezi le a „tévézést”.

Így hát nem csoda, hogy gombamód elszaporodtak az olyan csatornák, amelyek jellegzetes témákkal szórakoztatják az internetes közönséget. A technológia és a bizarr tudományos kísérletek iránt érdeklődők bizonyára ismerik Grant Thompsont, aki gyakran követői kérését teljesítve katyvaszt folyton valami őrületeset, a Hydraulic Press Channelen pedig a rettegett prés alá tesznek be bármit, ami a finn házaspárnak épp eszébe jut; a „Slow Mo” srácok szuperlassításban örökítenek meg átlagos vagy kevésbé átlagos jelenségeket, az őrült orosz hekker pedig gyakran tol nekünk egy kis „keleti MacGyverkedést”.

És itt a How Ridiculous Youtube-csatorna, amelyen a téma ismét adott: ejtsünk le dolgokat gecimagasról, aztán meglássuk, hogy mi lesz – és persze készítsünk felvételt az egészről. Ezúttal a srácok úgy döntöttek, hogy dartsozni kezdenek egy közel 50 méteres épület tetejéről, és bár a próbálkozások nem voltak rosszak – bár egy szekérnyi nyíllal nem olyan nehéz –, eltartott egy kis idő, míg a tökéletes dobás is megszületett:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.