Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A How Ridiculous YouTube-csatorna nagyemberei ismét akcióba lendültek. A helyzet általában adott: magas épület, helikopter vagy a lapos Földet körül ölelő hatalmas jégfal, és néhány cuccos, amiket lehajíthatunk onnan a mélybe. És kész is.

Hogy látványos? Naná. Szükséges? Nem igazán. De egy dolgot nehezen lehet elvenni tőlük: van némi terápiás jellege annak, amikor azt figyeljük, hogy random dolgok zuhannak, törnek össze. Pláne, amikor még háziversenyt is eszkábálnak belőle. Ezúttal a zongora mérte össze az erejét egy házikóval, mintegy 45 métert zuhantak a mélybe, hogy a végén megnézzük, melyik bírta jobban. Hát ilyen ez a show-biznisz

De az egész repertoárt nem lőnénk le, íme:

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Elindult a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.