5K-s felbontású, ultraszéles monitorral sokkol az LG
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ultrawide monitorok már eddig is léteztek, és 5K-s felbontású kijelzőből is szépen bővül a választék, viszont aki a kettőt egyszerre akarta, annak eddig nem volt szerencséje. Most viszont az LG fellebbentette a fátylat a januári CES-en bemutatkozó új monitorjáról, ami a 21:9-es képarányú monitoroknak is elhozza az 5K-s felbontást.

Igaz, az LG 34 colos képátlójú monitorja nem annyira ultra ultra széles, mint mondjuk a Samsung CHG90, viszont a felbontása egészen egyedülálló, hiszen 5120x2160 pixeles felbontással ennél a képaránynál még nem találkozhattunk.

Érdekes, hogy az LG nem a szokásos pénzeszsákokat, vagyis a gémereket lőtte be első számú célközönségnek, hanem a grafikusokat, fotósokat, szoftverfejlesztőket, akiknek persze minden bizonnyal szintén szükségük van az őrülten nagy felbontásra és a szokottnál szélesebb kijelzőre.

A frappánsan 34WK95U névre keresztelt monitornak amúgy nemcsak a felbontása, de a képminősége is kiemelkedő, hiszen támogatja a HDR600-szabványt és az LG Nano IPS technológiáját, amelyek nagyobb fényerőt, intenzívebb színeket és jobb képminőséget biztosítanak.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.