Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ezért úgy döntöttek, hogy ők is elkezdenek ufókat keresni.

A Kínai Népi Felszabadító Hadsereg is elkezdett aktívan ufókat keresni, a kommunista diktatúra mesterséges intelligenciával igyekszik kiszűrni azokat az elmúlt években összegyűjtött adatokat, amelyeknél az ufóészlelésen kívül kizárható minden logikus magyarázat.

A kínai közlemény szerint a légierejük olykor tapasztal érdekes, nehezen megmagyarázható jelenségeket, amelyek komoly kihívást jelentenek a honvédelem területén. Kína egyébként a jelek szerint már most az Egyesült Államok előtt jár ufókutatásban, mivel az amerikai szervek nem mesterséges intelligenciával elemzik az észleléseket, hanem egyszerűen csak esetenként vizsgálják őket. Az adatok gyors, pontos és hatékony elemzéséhez azonban ma már elengedhetetlen az AI (mesterséges intelligencia) használata.

A tudomány jelenlegi állása szerint egyébként a legtöbb ilyen észlelés vagy ember alkotta jelenségeken alapszik, vagy természetes úton jön létre. A kevés, tényleg látszólag megmagyarázhatatlan eseteket próbálja meg a mesterséges intelligencia kiszűrni különböző minták alapján.

Futurism; kiemelt kép: Getty Images

Ez is érdekelhet:

 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.