A Samsung valami különlegesre készül októberben
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egyelőre csak a meghívó ismert, de már ez is elég volt ahhoz, hogy beinduljanak a találgatások.

A rejtélyes bemutatónak már a helyszíne is rendhagyó, hiszen London vagy New York helyett Malajzia fővárosában, Kuala Lumpurban tartják október 11-én. Hogy mit mutatnak be, arról egyelőre annyit lehet biztosan tudni, amennyi a meghívóból kiderül, de hogy a "4X fun" mire vonatkozik, arról csak találgatni lehet. Előfordulhat, hogy a Samsung egy új Chromebookot mutat be, esetleg a Galaxy Book frissített változatát, de mivel ezek annyira nem izgalmasak, mondunk két sokkal érdekesebb verziót.

A kevésbé valószínű lehetőség, hogy a Samsung a korábban jósoltnál lényegesen korábban, már október elején bemutatja a hajlított kijelzős telefonját. Ezt a teóriát tulajdonképpen egy dolog támasztja alá, mégpedig hogy a Samsung köztudottan nagyon szeretné beelőzni a Huaweit a hajlítható telóval, így amikor hirtelen bejelentenek egy bemutatót, ami mindössze öt nappal előzi meg a Mate 20 londoni bemutatójat, akkor nehéz nem arra gondolni, hogy a kettőnek köze van egymáshoz. Tegyük hozzá, hogy jelenleg semmilyen infó nincs arról, hogy a Huawei a Mate 20-szal együtt egy hajlítható készüléket is bemutatna, és az is elég valószínűtlen, hogy a Samsung hajlítható telefonja négyfelé hajtható lenne.

Sokkal földhözragadtabb verzió, hogy a Samsung egy középkategóriás telefont mutat be októberben, amelyben négyszeres optikai zoomal ellátott kamera lesz. Ez annál is valószínűbb, mert DJ Koh, a Samsung mobil üzletágának a vezetője alig két hete nyilatkozott a CNBC-nek a koreai cég stratégiaváltásáról, aminek legfontosabb eleme, hogy bizonyos vadiúj technológiákat nem a csúcstelefonjaikba, hanem a középkategóriás telefonjaikba raknak be először. Nos, egy négyszeres optikai zoomal felszerelt Galaxy A-val kétségkívül bizonyíthatnák, hogy komolyan gondolták ezt a dolgot, hiszen még a jelenlegi legjobb kamerával rendelkező Huawei P20 Pro kamerája is "csak" háromszoros optikai zoommal rendelkezik.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.