Ezzel nehéz lesz versenyezni.

A Xiaomi ugyanis a mai bemutatón nemcsak egy teljesen futurisztikus, az egész telefont beterítő kijelzővel ellátott készüléket villantott, hanem egy jóval elérhetőbbet is, az Mi 9 Pro 5G-t. Bár ahogy a nevéből is látható, a telefon nem teljesen új, hanem a februárban bemutatott Mi 9 felpimpelt változata, de azért bőven tartogat újdonságokat.

Az Mi 9 Pro 5G már akkor is egy figyelmre méltó készülék lenne, ha csak a hardver újult volna meg, hiszen (a kínai árazást átszámolva) 150 ezer forintért kapunk egy olyan telefont, amiben van egy zsírúj Snapdragon 855+ proci, 8 GB RAM, 48+16+12 megapixeles tripla hátlapi kamera és 40 wattos gyorstöltés, amivel a 4000 mAh-os akksi 48 perc alatt teljesen feltölthető. 4299 jüanért, vagyis 172 ezer forintért pedig már olyan verziót is kapunk, amiben 12 giga RAM és 512 GB tárhely van.

Ám ez még semmi, ugyanis a Xiaomi Mi 9 Pro 5G, ahogy a neve is mutatja, 5G-s adatkapcsolatra is képes (igaz, ez a modell valamivel többe fog kerülni), emellett 30 wattos, vezeték nélküli gyorstöltő is kapható hozzá, vagyis majdnem olyan gyorsan tölthetjük fel vezeték nélkül, mint a többi csúcstelefont vezetékkel.

Magyarországi megjelenésről és árról egyelőre nincs hír.

És ezt olvastad már?
Igazi vamzer a Zoom újítása