Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A kínai gyártó hajlítható telefonjáról már korábban is kiszivárgott egy videó, most viszont hivatalosan is fellebbentették a fátylat a mobilról, ami egyszerre telefon és táblagép.

A fellebbentő maga a cég elnöke, Lin Bin volt, aki a Weibón osztott meg egy videót a készülék prototípusáról. Mivel csak egy fejlesztői változatról van szó, így a telefonról még nem sokat lehet tudni, de az már így is látszik, hogy jóval kiforrottabb, mint például a Royole Flexpai.

Érdekes, hogy a Xiaomi nem követte a Samsung és a Huawei megoldását, így a telefonba nem két kijelző került, hanem csak egy, ami viszont három részre hajtható. Kinyitva egy tisztességes méretű tabletet kapunk, összecsukva pedig egy olyan telefont, amit leginkább valamilyen sci-fiben tudnánk elképzelni, annyira futurisztikus.

A Xiaomi amúgy elég jól állhat a telefon fejlesztésével, ugyanis a hardver mellett már a felhasználói felületet is hozzáigazították az új telóhoz. Ha nem akarnak lemaradni, akkor jobb is, ha igyekeznek, mert a hírek szerint a Samsung már februárban bemutatja a saját hajlítható telefonjának a kereskedelmi forgalomba szánt változatát, és vélhetően a Huawei telefonjára sem kell már sokat várni.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.