Áldani fogod a szerencsédet, ha karácsonyra nem vettél új notebookot, ugyanis az AcerShop februári akciójában most olyan olcsón juthatsz hozzá egy Swift 7-hez, hogy - egy klasszikus fordulattal élve - az már szinte lopás.

Az Acer prémium kategóriás ultrabookját tavaly már volt szerencsénk közelről szemügyre venni, és hát nincs az a MacBook, amire elcserélnénk ezt a gyönyörűséget. Az biztos, hogy nem sokat kell erőlködnöd, ha magadra akarod vonni a figyelmet, ugyanis a fekete-arany színkombinációval érkező notebook már messziről kirí a tömegből: a Swift 7 a mindössze 0,98 centiméteres vastagságával

a világ legvékonyabb laptopja,

emellett pedig olyan könnyű, mint egy fogyókúrázó tollpihe, mindössze 1,1 kilogrammot nyom.

De az Acer ultrabookja nem csak a megjelenésével kelti egy igazi prémium notebook benyomását. A háttérvilágítással is rendelkező billentyűzeten igazi élmény gépelni, a touchpad akkora, hogy akár focimeccset is lehetne rajta rendezni, a 13,3 colos, full HD felbontású kijelző pedig az IPS technológiának köszönhetően gyönyörű színeket garantál.

Az Acer mérnökeit dicséri, hogy két USB-C-csatlakozót is sikerült beleszuszakolni ebbe a nagyon kecses testbe, vagyis a Swift 7 más, hasonló profilú laptopokkal ellentétben adapter nélkül is használható.

A gépben emellett hetedik generációs Intel Core i5 proci, 8 GB DDR3 memória, 256 GB SSD tárhely és Intel HD Graphics 615 GPU lapul, vagyis a teljesítménnyel sem lesznek gondok: hacsak nem Bitcoin-bányászatra akarsz magadnak ultrabookot venni (nem javasoljuk), akkor nehezen fogsz olyan feladatot találni, ami kifog a Swift 7 képességein.

A Swift 7-et a másfél évvel ezelőtti bemutatásakor még kereken négyszázezer forintért vehetted le a polcról, viszont az AcerShop februári akciójában már 299 900 forintért a tiéd lehet, ráadásul ez az ár már tartalmazza a Windows 10 operációs rendszert és a három év garit is. Mi megmondtuk az elején, lopás.

acer Swift 7 Ultrabook - SF713-51-M494 - Fekete-Arany - Most 3 Év Garanciával!

acer Swift 7 Ultrabook - SF713-51-M494 - Fekete-Arany - Most 3 Év Garanciával! laptop az acer.shop.hu kínálatában! Most kedvező áron, házhozszállítással, akár online hiteligényléssel vásárolható meg az acer Swift 7 Ultrabook - SF713-51-M494 - Fekete-Arany - Most 3 Év Garanciával!

És ezt olvastad már?
Ezt látod a repülőgép ablakából kinézve, ha valaki robbantással fenyegetőzik a fedélzeten