Eddig legfeljebb az Apple-től láthattunk olyan szintű letisztultságot és minőséget, mint amilyen az Acer legnagyobb hazai márkaboltjában fogadja a látogatót, ahol a tajvani gyártó bármelyik terméke tetszés szerint kipróbálható.

Nem kell tehát többé a tesztelők véleményére hagyatkoznod, ha új notebookot, monitort vagy akár laptoptáskát vennél magadnak, hiszen a Váci út elején, a Westenddel szemben megnyílt új AcerShopban több mint hatvan terméket próbálhatsz ki személyesen, és kényelmes kanapékon ülve töprenghetsz rajta, hogy melyik a számodra legmegfelelőbb.

Az Acer Aspire laptopokon és a kiváló Swift ultrabookokon kívül különálló részt kaptak az Acer kifejezetten gémereknek szánt gépei is, így teljesen autentikus környezetben, ultramodern gémer-székekben próbálhatod ki, mire képes az egymillió-háromszázezer forintba kerülő Acer Predator Triton és valamivel visszafogottabb társai.

Kurucz Tamás, az AcerShop cégvezetője a megnyitón elmondta, hogy bár a váci úti már sorban az ötödik boltjuk Budapesten, mégis különösen fontos számukra, hiszen már évek óta keresték a megfelelő helyet a belvárosi üzletük megnyitásához. A tökéletes helyet végül a Westend tőszomszédságában, a Váci út 18-as szám alatt találták meg, ahol 170 négyzetméteren, igazi szakértőkből álló eladógárda várja a vásárlókat és érdeklődőket.

Érdemes gyorsan benézned, hiszen az AcerShop Nyugati egy különleges nyitási akcióval is készült, így az első száz notebook-vásárló egy harmincezer forint értékű, Bluetooth-os Acer-hangszórót is kap ajándékba.

És ezt olvastad már?
Itt tudod megnézni, mekkora sugárzásnak vagy kitéve mobilod nyomkodása közben